Wednesday, August 1, 2012

I DON'T . U DO ?

I'm at the payphone,
trying to call ,
........
.Err, lupe lirik . Hahaha

Assalamualaikk . 
To all blogreaders, blogstalkers, and ers ers yg lain lah .

Tuu atas tu lirik lagu ape? 
sape tau?

Dapat jwab gua bagi 10 hengget .
Teeettttt
mase tamat . 
Muaaaahahahaha . 

nak bgi org duit konon .
Spender pun mak belikan . 

Muaaaahahahahaha

Ahhhh, tadi bukak la radio . dengarla meletop 40 Era.fm
sekali aku layan top 10 dah .
Tuupp tuppp sampai satu lagu .
lagu yg ade dalam rekod lagu paling gua benci .
Lagu ape?

One direction .
Whats make u blodifull

Pfffftttttt . Muaaahahahahaha


!st, aku rase one direction nie lagu dia tak pelbagai .
rentak same jea .
gua yg dah memang benci dengan rentak lagu seperti yg kt ats tuh,
 pastu kluar plak lagu one thing,
bole muntah darah aku .
Serius membosankan . Bosan giler wa cakap

Pastu yg menangnye sape?
JB .
Bukan johor bharu eaa .

Justin Bubur .
hahahah name menu bazar kat mane tah .

Yg si JB ni memang dalam rekod lame dah .
( rasenye lepas ni fan JB sume bantai aku. lantak ahh ade aku kisah )

Dan satu lagi . yang nie baru masuk rekod .
Nicki Minaj .
Korang tak kenai kot .
Mostly lagu pelik2 . aku tak layan
Abaikan .


Ishhhh,dari tadi tak sukenye
 ape je yg kau suke? ( kate slah sorg pembaca dalam hati mereka)

Kikikikikik .

Sape yg aku suke?
haaa, korang bole rujuk ptongn lirik kt atas tuh .
Sape nyanyi?

Sape lagi kalo bukan Adam Levine .
Vocalis Maroon 5 .

Awwwwwwww


Haa , haa, nak kate aku tkde taste lattew .
 Sori skit kk  .
Kasi dengar lagu dia dlu baru komen .
Pompuan tak minat kot dia nie .
tak kisah , tapi aku suke dia .

Dengar vocal dia . Owesome , Fantastic baby .
Bhaaahahahaha

Tak caye? nak layan lagu baru dia nieh .

pastu baru kmen .




Ni One more night . lagu baru keluar .
Sedap wooo . tengok kepelbagaian music dia . 
Pastu bandingkan pulak dengan satu lagi lagu dia yg aku minat



Stereo Heart 
Feat Gym Class Heroes
Superbbb !!!! 

Sebab tu dia terpilih jadi Sifu dalam The Voice

Dah la . Aku tengah kje nieh . saje bosan bosan update la blog .
Muaaahahaha . Sekian saje . Bubye .









2 comments:

  1. sumpah One Direction best. ikut selera jugak. kau tak suke sebab kau kepala hotak rock kapak abg khoi.muahaha.tapi aku sumpah minat the fighter tu.awesome.payphone ringtone fon aku.heh.

    ReplyDelete
  2. tak beeesss . boooooooo . Hahahahahahaha / aku tak rock . aku jiwa kosong .

    ReplyDelete

English Premier League News