Friday, December 21, 2012






          ESL WEBSITE PRESENTATION

1. AHMAD KHAIRUDDIN BIN ZULKELNAIN ( 1120260 )
2. SITI NUR IZZATI BINTI ZOLKIFLI ( 1120256 )
3. ILY IZREEN BINTI MOHD ZAABAH ( 1120259 )

Wednesday, October 24, 2012

Haippppp!!!!


Haiiipppp. Haiiipppp.

hehehe.

Salamullahi Alaikum.

Apo kaba?

Sihat kan?

Haa lamo den tak update blog nie ha.

baiso la busy. lagi busy dri Perdana Mentori haa.

haha. 

Haisshhh. Sebenonye tak tahu nak tulih ape.

Tapi sebab dah besawang ha, bukak bukak blog ni tadi penuh labah-labah.

kene la kasi isi skit. takut lepas ni lipas pon join skali. 

eheheheh

Hari nie balik raye aji.

tapi aku balik esoknye. so keseorangan kt sini la. 

malam ni pun berkemungkinan tido sorang sorang.

Takut? nak takut ape? 

Antu? Sori boh. Aku sikit pon tak takut. 

Bukan nak cakap besar la. Allah ade kan sonang cito.

hehehe. 

haa, alang alang tak tau nk tulis ape,

mai layan lagu nie ngn aku.

Lagu ni menunjukkan modd aku ketika ini. 

Hahahaha

Auuummmmmmm!!! Ngehngehngeh


Wednesday, August 1, 2012

I DON'T . U DO ?

I'm at the payphone,
trying to call ,
........
.Err, lupe lirik . Hahaha

Assalamualaikk . 
To all blogreaders, blogstalkers, and ers ers yg lain lah .

Tuu atas tu lirik lagu ape? 
sape tau?

Dapat jwab gua bagi 10 hengget .
Teeettttt
mase tamat . 
Muaaaahahahaha . 

nak bgi org duit konon .
Spender pun mak belikan . 

Muaaaahahahahaha

Ahhhh, tadi bukak la radio . dengarla meletop 40 Era.fm
sekali aku layan top 10 dah .
Tuupp tuppp sampai satu lagu .
lagu yg ade dalam rekod lagu paling gua benci .
Lagu ape?

One direction .
Whats make u blodifull

Pfffftttttt . Muaaahahahahaha


!st, aku rase one direction nie lagu dia tak pelbagai .
rentak same jea .
gua yg dah memang benci dengan rentak lagu seperti yg kt ats tuh,
 pastu kluar plak lagu one thing,
bole muntah darah aku .
Serius membosankan . Bosan giler wa cakap

Pastu yg menangnye sape?
JB .
Bukan johor bharu eaa .

Justin Bubur .
hahahah name menu bazar kat mane tah .

Yg si JB ni memang dalam rekod lame dah .
( rasenye lepas ni fan JB sume bantai aku. lantak ahh ade aku kisah )

Dan satu lagi . yang nie baru masuk rekod .
Nicki Minaj .
Korang tak kenai kot .
Mostly lagu pelik2 . aku tak layan
Abaikan .


Ishhhh,dari tadi tak sukenye
 ape je yg kau suke? ( kate slah sorg pembaca dalam hati mereka)

Kikikikikik .

Sape yg aku suke?
haaa, korang bole rujuk ptongn lirik kt atas tuh .
Sape nyanyi?

Sape lagi kalo bukan Adam Levine .
Vocalis Maroon 5 .

Awwwwwwww


Haa , haa, nak kate aku tkde taste lattew .
 Sori skit kk  .
Kasi dengar lagu dia dlu baru komen .
Pompuan tak minat kot dia nie .
tak kisah , tapi aku suke dia .

Dengar vocal dia . Owesome , Fantastic baby .
Bhaaahahahaha

Tak caye? nak layan lagu baru dia nieh .

pastu baru kmen .




Ni One more night . lagu baru keluar .
Sedap wooo . tengok kepelbagaian music dia . 
Pastu bandingkan pulak dengan satu lagi lagu dia yg aku minat



Stereo Heart 
Feat Gym Class Heroes
Superbbb !!!! 

Sebab tu dia terpilih jadi Sifu dalam The Voice

Dah la . Aku tengah kje nieh . saje bosan bosan update la blog .
Muaaahahaha . Sekian saje . Bubye .









Friday, July 20, 2012

Apa kata Anda ?

Beberapa hari yang lalu kite dikejutkan dengan pengumuman pasal kebenaran membawa handfon ke sekolah
Logik atau tak?

Yooo yo yo yo Assalamualaikum .
Macam DJ doe .
Yezza pa kaba suma lama gua tak update blog ma
maklumla sibuk keje carik duit tuk anak bini .
Muaaaahahahaha

Haa, ape macam isu nieh? 
Tak rase macam pelik ke benarkan student bawak fon?
ke korang taktau ade isu nieh? 
Jap gua kasi refresh, cuci lu orang punya otak aa..


Okey? amacam ? Ingat dah? 
Gua pon rse agak pelik la . Pasai pa, apa rasional kerajaan bagi bawak fon gi skolah plak nieh .
Dulu time aku dok asrama kat Azlan dulu takde plak nak buat macam nieh .
Dah kluar skola baru nak bagi .
 Miaaaahahahaha .

Tak tak . 
Sebenarnye aku terpikior, apekah dgn care nie bole mmbantu student tuk terus belajo.
Paham paham jela kan . Handpon macam macam ade.
Video boleh, Lagu bole, Games bole .
Bukan boleh sangat . 
Teringat aku serta kengkawan main game lam handpon mase kuliah . Slalunye bio la .
Hahahaha .

Style . KauHade?

So, kalo di'list'kan kebaikan ngn keburukan, kompom keburukan menang .
tak caye? tak caye korg list la senirik .
Kalo rasional dorg nk elak kene culik, care lain byk je lagi . 
perlu ke guna care yg lebih byk keburukan dri kebaikan? 
Kankankan?

Tapi aku terpikir,
Kenape tibe tibe aku pulak yg emo pasal isu nieh
sedangkan time aku skola dulu bukan main galak lagi aku bawak fon .
sampai bape kali kantoi dah .
Tibe tibe dah abes skolah, aku rase benda ni mmg salah .
Adakah itu petanda yang pmikiran aku semakin matang?
*keningkening*

Mane boleh . 
Aku dah lame matang kot . ngaaahahaha
Jadi gua rase ( kejap gua kejap aku ) perlu ade reason yg kukuh la tuk support law baru nieh .
Dan mcm yg tertulis kt atas tadi, 'kebenaran bersyarat'
Jadi aku rase tak semestinye student bole bawak fon sesuke hati . 
Kena kawal la.
 Sape yg kne buat ?
Kompom para cikgu .
Tapi persoalan lain pulak?
Rajin ke cikgu2 skola nak cek sengsorang?
Berdasarkan pade 'kebenaran bersyarat' tu?

Aku pon malas .
Jadi, daripade buang mase ngn bende kejadah tu,
baik fokus trus pade pembelajaran . 
Jadi senang citer tayah bawak langsung . 
Kankankan?
 takpun kalo nak bagi bawak jgak, ujung minggu baru bole gune .
Hari ahad kutip bagi blek warden . tu tuk yg beasrama la . 
Yang tak duduk asrama, korang blek umah
korang gayut la puas puas 
sambil makan, sambil mandi ke, sambil buang air ke
ikut suke kome la .
janji time blajo, blajo bebenor .

Kankankan?

Muaaaahahahahahahaahah

Promot Handset gua . Muaaahahaha

* Aku pon tatau la function fon nak gune time skola, 
  nak kate gune tok msg, sape aku nak msg .
  single lagi pon . Ape senanye fuctnye . Hewhew




Friday, July 13, 2012

Nak ! Nak !

Nak ! Harap harge bawah seribu .


HTC Desire V
1 Ghz, Up to 32GB Memory
Android 4.0 ( Icecream Sandwich )
5.0 MP Camera
Black, White
Beats Audio Enhancement
Internal Memory 4 GB
Bluetooth v3.0
Ohsem la
Ingat nak amek Desire C
Tapi yg nie ade Dual Sim
Cadang nk beli satu lagi nak boh sim maxis
Tapi kalo dah satu enpon bole masuk 2 sim, jimat sikit .
Enpon lame bole bagi adik.                     

Tuesday, June 26, 2012

Woohooho !


Sonok mandi hujan . Bhaaahahaha 


Balik balik terus mandi .

Tapi yg ganjalnye mandi lepas kne hujan air tu mcam pnas jea .

Tapi bile mandi time pagi pagi, mak datok 

Macam mandi ais .

Hahahahaha

Nah kau mandi ais . Bhaaahaha


* Nak tengok sape power BM . perasan ke tak . Hihihihi

Monday, June 11, 2012

Why Not ?

Allrize . 
Assalamualaikum anda semua .

Haa, ari nie nak kongsi sikit idea idea
yg ade dalam kepala aku nie tapi tak penah rase nak buat . 
Tapi pade aku itu yg sepatutnye .

Okey,
Tadi tengah belek belek FB terusha la satu FB ade wish befday .

Well, macam biase la orang wish befday .
Moga panjang umur, murah rezeki dan sebagainye .


Well, this is my opinion .
Why not kite selitkan sikit satu kata kata hikmah atau yg sama waktu dengannye,

yg mnceritakan psai umur yg makin besar . Makin tua .
Adakah amalan kite sebegitu juge . Bagiku time befday adalah time yg sesuai untuk bermuhasabah .

Adakah sepanjang kite hidup selama 19 la katekan, kite gunekan masa yg sepanjang tu dengan sebaik baiknye .

Tak kisah la kawan kite tu nak kate ape .
sekurang kurang nye bole menyedarkan diri kite jgak .
Kan kan kan ?

Why Not ?

HewHew


Its just my idea . The decision is yours :D

English Premier League News